Blogi

Ruuhkaa purkamassa19.10.2015 12:48


No huh, nyt on sitten muutettu ja kaiken muuttohässäkän keskellä mummuksikin ylennytty. Kuutarhan toimitilat toki nököttävät edelleen paikallaan Tampereen keskustassa, Näsilinnankadulla. Sen sijaan henkilökohtaisessa elämässä muutoksen tuulet ovat olleet suurempia kuin vuosikausiin.

Solar Arc eli Aurinkokaari on upea menetelmä silloin, kun haluaa tutkailla ajan laatuja myös jollakin muulla menetelmällä kuin yleisimmin käytetyillä transiiteilla. Solar Arcissa osumat ovat harvassa, mutta silloin kun kartalla tapahtuu, tapahtuu erittäin todennäköisesti myös oikeassa elämässä. Merkittäviä ovat edistettyjen tekijöiden osuminen syntymäkartan kohteisiin. Myös kartan merkkivaihdokset ovat merkittäviä. Itselläni päättyi juuri 30-vuotta kestänyt Kalat-kausi ja SA Kuu siirtyi seuraaviksi 30 vuodeksi Oinaaseen. Kalat-jakson mukanaan tuoma herkkyys on nyt siis määrä saada aktiivisemmin käytäntöön. Siispä komeron ovet selälleen ja maailmalle!

Ja komeroita onkin viime aikoina koluttu kiitettävästi. Takana on useampi muutto, lähes kaikki entinen on jäänyt ja tässä seisotaan vanhan raunioilla, katse kuitenkin jo kohti uuden ja paremman rakentamista, niin symbolisesti kuin konkreettisestikin.

Mutta eipä ollut tarkoitus kirjoittaa omaa elämänkertaa vaan kiittää teitä ihania asiakkaita taas kerran siitä kärsivällisyydestä, jota olette osoittaneet tulkkaajan painiessa henkilökohtaisen elämänsä myllerryksessä. Moni on joutunut odottamaan omaa kosmista säätiedotustaan tai muuta tulkintaa jo todella kauan. Astrologinen tulkinta ei kuitenkaan edes onnistu stressaantuneena tai kiireessä. Puuhaa voidaan verrata vaikkapa taulun maalaamiseen. Onnistuisitko itse luomaan katsojaa puhuttelevan maalauksen silloin, kun olisit niin rättipoikki, että tähyäisit tähtiin suunnilleen toinen jalka haudassa.. ? No et. Siksi odottaminen onkin monin verroin viisaampaa sekä asiakkaalle että tekijälle.

Elämä kulkee sykleissä – ja juuri niitähän astrologian avulla tutkaillaan. Yksi sykli elämästä on nyt siis takana ja uusi juuri alkanut. Ja tulkkaajakin ehtii taas vähitellen tutkailemaan tähtiä, joten tutkailkaahan te puolestanne omaa sähköpostianne. Yritän saada pahimpaa ruuhkaa taittumaan parin seuraavan viikon aikana.

Rakkain terveisin

 

Heli
 

 

 


Kirjoitusta on viimeksi muokattu: 19.10.2015 12:49

RSS
Kommentoi kirjoitusta
*

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.