EVE

EVE

Evellä on meneillään uran suhteen mielenkiintoinen aika. Upea Tähdenlento-sinkku levytettiin syksyllä 2009 ja viides Eve-albumi on ilmestymässä lähiaikoina.

Myös Even astrologiset kuviot kohdistavat kosmisen valokeilan suoraan ura-asioihin. Evellä on meneillään kaksi vahvaa Solar Arc -kuviota, jotka ehtivät toistua vain kerran elämässä - kaikilla ei silloinkaan. Tulevaisuuden kannalta tämä onkin varmasti yksi Even elämän merkittävimmistä ajoista.

Vuosi 2009, eritoten sen jälkimmäinen puolisko, toi Evelle Solar Arc -Pluton neliön MC:lle. Se on jo yksistäänkin vahva kuvio. Eve on kuitenkin kaksinkertaisessa testissä, sillä vuoden 2010 loppupuolen ja vuoden 2011 alun kuviot kertaavat samaa teemaa. Silloin Even Solar Arc -kartan MC muodostaa yhtymän syntymäkartan Plutolle.

Vuodet 2009, 2010 ja 2011 ovatkin Evelle monella tapaa vedenjakajavuosia. Kuviot kertovat ajasta, jolloin on tehtävä ratkaisevia, pitkälle vaikuttavia, ehkä pakottaviakin päätöksiä uran suhteen. On nyt tai ei koskaan -tilanne. Pintaan voi nousta vahva tarve näyttää omaa osaamista, menestyä ja saada tunnustusta sekä löytää oma paikka elämässä. Aikaan liittyvien haasteiden on tarkoitus testata omaa vahvuutta ja saada aikaan sisäistä kasvua. Erilaiset valtasuhteet sekä oman voiman rakentava käyttö voivat nousta esiin. Etenkin vuosien 2010 ja 2011 kuviot nostavat myös ryhmät, ystävät ja yhteistyökyvyn tarkastelun alle. Niin voitot kuin menetyksetkin voivat olla suuria.

Even syntymäkartallahan on vahva Rapu-painotus. Auringon, Venuksen ja Merkuriuksen lisäksi myös uraa ja elämäntehtävää kuvaava MC on Ravun merkissä. Siten minuus toimii vahvasti ulkoisen arvostuksen varassa ollen ajoittain herkkä kritiikille. Toisaalta rapumainen taipumus vetäytyä helposti kuoreensa on luovalle taitelijalle myös lahja. Ilman ajoittaista yksinäisyyteen vetäytymistä elämässä ei olisi tilaa eikä aikaa luovuudelle. Venus kartan 9. huoneessa viittaa luovuuden helppoon lentoon nimenomaan vieraissa kulttuureissa, ulkomailla. Samoin Even 9. huoneen Aurinko kertoo halusta laajentaa omaa horisonttia niin matkustelun, opiskelun, filosofisuuden kuin ehkä uskonnollisuudenkin keinoin. Sielunmaisemaan tallennettuja kokemuksia on sitten luontevaa purkaa säveltämiseen.

Täydenkuun lapsena Evellä on kartallaan syntymähaasteena Auringon ja Kuun oppositio. Siten feminiinisyyden ja maskuliinisuuden, Yinin ja Yangin, yhteensovittaminen on yksi elämän läksyistä. Kun kartta kuvaa aina myös lapsuuttamme ja vanhempiamme, isättömänä kasvaneen Even kartta kertoo suoraan tarinaa erillään eläneistä vanhemmista ja olosuhteista, joissa mies- ja naiskuva ovat pakostakin jääneet toisistaan erillisiksi. Vanhemmilta opitun mallin murtaminen ja positiiviseksi muuntaminen onkin yksi aikuiselämän haastavimmista tehtävistä.

Uraa kuvaava MC sijaitsee Even syntymäkartalla sekä Merkuriuksen ja Neptunuksen että myös Kuun ja Neptunuksen keskipisteissä. Siten syntymäkartta tarjoaa ainekset vahvaan mielikuvitukseen, idearikkauteen, intuitiiviseen herkkyyteen ja taiteellisiin lahjoihin. Kääntöpuolena kuvio voi altistaa väärille valinnoille ja epäselvyyksille, ja siksipä aivan erityisesti juuri tänä vuonna on ensiarvoisen tärkeää kuunnella valinnoissa niin järjen kuin sydämenkin ääntä liiallista äkkinäisyyttä välttäen.

Herkkyyttä Even syntymäkartalla kuvastaa myös Auringon, Neptunuksen ja Kheironin muodostama suurkolmio vesielementissä. Herkkyys, luovuus, intuitiivisuus ja rikas unimaailma kuuluvat siten oleellisesti Even maailmaan. Kun vielä nousumerkkinä on sosiaalinen, laajakatseinen ja diplomaattinen Vaaka ja Descendentillä sijaitsee suosiota avittava Jupiter, Evellä on luontainen lahja nousta yleisön suosioon. Myös sosiaalisesti, taloudellisesti ja ammatillisesti auttavien kontaktien solmiminen sujuu. Ongelmaksi voi nousta enemmänkin kontaktien ajallinen kestävyys. Kuviot viittaavat myös kykyyn monenlaiseen sosiaaliseen auttamistyöhön - joko musiikillisin keinoin tai muilla tavoin. Oma vahvuus kannattaa kohdistaa rakentavasti.

Tämänkertaisen elämän oppiläksyä kuvaava Noususolmu sijaitsee Even syntymäkartalla kuvaavasti MC:llä, ura-akselilla. Siten uran luomiseen liittyy karmallisia läksyjä. Sisäinen toive sielullisesta yhteisyydestä ja ymmärryksestä linkittyy läksyyn muodostaa vahvoja ja kestäviä emotionaalisia siteitä niin ystäviin, perheeseen kuin yleisöönkin. Edellisestä elämästä nouseva kaurismainen kunnianhimo auttaa kyllä uralla eteenpäin pääsemistä, mutta se ei saa muodostua seinäksi artistin ja yleisön välille. Jokainen aidosti tunteella tehty asia vie elämässä aina askeleen eteenpäin.

Noususolmu-Ravun karmallinen oppiläksy on myös pehmeiden arvojen omaksuminen, hoivaaminen ja auttaminen. Esiintyvällä taiteilijalla se sujuu parhaiten silloin, kun oma musiikki nousee aidosti suoraan sydämestä. Silloin myös kuulija pääsee kosketuksiin omien tunteidensa kanssa ja pystyy työstämään ilojaan ja murheitaan sävelien ja sanojen avulla. Juuri kaikkein koskettavimmat teokset ovat aina olleet myös kaikkein menestyneimpiä niin taiteessa kuin musiikissakin.

Toivotaan, että syntymättömästä tyttärestä sydämellä ja tunteella sävelletystä Tähdenlento-kappaleesta tulee tähdenlennon sijasta kuulijoiden elämää vuosia valaiseva kiintotähti. Astrologisesti siihen on täydet mahdollisuudet.

- Heli -


KIITOS!

Kiitos vahvistavasta tulkinnasta jonka olit sivuillesi tehnyt.

Olet yksi niistä unelmieni "tiimipelaajista" joita olen matkalleni unelmoinut mukaan. Kiitollisena katselen ympärilleni tällähetkellä miten kaikki tuntuu juuri nyt sujuvan:)

Paljon on tällä alalla "korkeemmassa käressä" eli miten ajoitus ja kokonaisuuss toimii eli miten on taivaankanteen kirjoitettu mikäkin laulu.

Kiitos sydämestä , Eve