Astrologiset tulkinnat

 

 


Aiemmin sivuillani oli aina menu eri tulkintatyypeistä hintoineen. Arvaa mitä? Poistin ne juuri. 

Noin viidentoista vuoden kokemus tulkinnoista on opettanut, että mitään sellaista valmista mallia, joka sopisi kaikille, ei ole olemassakaan. Tykkään siitä, että asiakas kirjoittaa ajatuksistaan, odotuksistaan, unelmistaan, elämästään ja ongelmistaankin. Tykkään vastata yhtä henkilökohtaisesti. Kirjoittaa sen jokaisen rivin suoraan asiakkaalle hänen oman karttansa pohjalta. Tykkään yrittää kaikin tavoin auttaa asiakasta löytämään ratkaisun avaimia. Mutta siihen ei sovellu valmiit tulkintamallit. 
 

KIRJOITA MINULLE, VASTAAN SINULLE KÄYTTÄEN HYVÄKSENI ASTROLOGISTA KARTTAASI ERI TEKNIIKOINEEN. 
 

Voit kysyä ihmissuhteista, parisuhteesta, työstä, perheestäsi, ongelmista itsesi kanssa, usein elämässä toistuvista haastavista tilanteista ja niiden merkitysestä jne.. Kartan avulla voidaan myös selvittää karmallisia kuvioita sekä miettiä sielun jälleensyntymiskierron oppeja kohdallasi. Astrologian avulla voidaan myös selvittää "missä olet menossa" tarkoittaen sitä, millaisia astrologisia ajan laatuja elät parhaillaan ja millaisiin olet menossa. 


Tulkinnoissa käytän tapauskohtaisesti hieman eri tekniikoita, yhtä tai useampaa. Tällaisia tekniikoita ovat mm. Solar Arc eli aurinkokaari, progressiivinen eli edistynyt kartta ja Solar Return eli auringonpaluukartta.
Hinta vaihtelee hieman tulkinnan pituudesta ja esitettyjen kysymysten laajuudesta riippuen noin 60 - 90 euron välillä. Hinta sovitaan ennen tulkinnan aloittamista. 
 

Laita minulle postia  kuutarhuri@gmail.com. Kerro hieman tilanteestasi ja siitä, mihin asioihin haluat vasauksia. Laita mukaan syntymäaikasi, myös kellonaika sekä syntymäsairaalan paikkakunta. Saat paluupostissa maksutiedot sekä arvion tulkinnan toimitusajasta.


Otahan yhteyttä! 

- Heli -