Astrologiset tulkinnat

 

 


Painitko ongelmavyyhdissä ihmissuhteissa tai työpaikalla? Törmäätkö yhä uudelleen elämässäsi samankaltaiseen ongelmatilanteeseen? Haluatko lisävinkkejä tilanteeseesi? Voisiko astrologia tarjota apua tilanteeseesi omien ajatustesi tukena ja ehkä uusienkin oivallusten herättelijänä?
 

Mietitkö elämäntilannettasi, sen tarkoitusta? Sitä, mikä tarkoitus kaikella kokemallasi on ollut ja mitä sinun on tarkoitus oppia tässä elämässä?


Haluatko tietää, millaisia teemoja tuleva vuosi tuo tullessaan astrologisen kartan mukaan? MIllaisia ajan laatuja eteesi on tulossa? Selventäisikö ns. kosminen säätiedotus ajatuksiasi?


Aivan valmiita vastauksia elämän ongelmiin ei astrologiankaan avulla voi valitettavasti tarjota. Sen sijaan astrologisen syntymäkartan tulkinta tarjoaa erinomaisen apuvälineen omien ajatusten tukijana. Saat sitä kautta sekä uusia näkökulmia pureskeltavaksi että myös tukea omille mietteillesi.
 

Kaikki tulkinnat ovat täysin käsityönä juuri Sinulle kirjoitettuja ja siten jokainen tulkinta on erilainen. Ne eivät ole konetulkintoja eivätkä sisällä osia konetulkinnoista. Kirjoitan tulkinnat karmallisesta näkökulmasta, joka antaa selvennystä eri asioiden syy-yhteysketjuihin. Menneestähän tulee usein asioita, jotka kulkevat yhä mukanamme ja joskus hankaloittavatkin matkantekoamme, mutta joiden olemassaoloa emme kunnolla tiedosta.


Tulkinnoissa käytän tapauskohtaisesti hieman eri tekniikoita, yhtä tai useampaa. Tällaisia tekniikoita ovat mm. Solar Arc eli aurinkokaari, progressiivinen eli edistynyt kartta ja Solar Return eli auringonpaluukartta.


Alta näet valmiit tulkintavaihtoehdot. Jos kuitenkaan valmiista malleista ei löydy mieleistäsi, voimme yhdessä sopia myös muunlaisesta, juuri sinun tilanteeseesi sopivasta tulkinnasta.
Tilauksen yhteydessä ilmoita tarkka syntymäaika (kellonaikoineen) ja paikkakunta (sairaalan tms. paikkakunta). Tilaaminen ei ole sen monimutkaisempaa kuin että kirjoitat minulle emailin osoitteeseen kuutarhuri@gmail.com.

Otahan yhteyttä!

 

- Heli -


* HUOM. Astrologia ei ole konkreettisten tapahtumien ennustamista. Astrologiassa ei ole mitään maagista ja se ei liity mustaan magiikkaan eikä ole Raamatun vastaista. Astrologia on enemmänkin matematiikkaa, jonka avulla tutkaillaan ajan laatuja sen sijaan, että nykyään keskitymme ajan keston mittaamiseen. Astrologia on myös erinomainen itsetuntemusväline.

 

 

 

SIELUN SUUNTA
 

Mietitkö elämäsi karmallista tarkoitusta? Mihin suuntaan pitäisi suunnistaa, mitä asioita ja ominaisuuksia tavoitella tässä elämässä? Entä millaisia energioita tulee entisestä, mihin ei pidä enää takertua, mihin pyrkiä ja mistä luopua? Sielun suunta -tulkinta hahmottelee karmallista kasvusuuntaasi, sielun suuntaa, astrologisen syntymäkarttasi pohjalta. Tulkinnan pituus noin 7-10 sivua.
 

Hinta: 70 euroa


ELÄMÄN EVÄÄT

Millaisin eväin juuri sinä olet saapunut tähän maailmaan? Mitä syntymäkarttasi kertoo edellisestä mukanasi tuomista lahjoistasi? Mihin on määrä pyrkiä ja mitä oppia? Mitkä ovat suurimmat haasteesi elämänmittaisessa itsesi kehittämisen oppiläksyssä? Syntymäkartan perustulkintaa karmallisesta näkökulmasta käsin. Pituus noin 7-10 sivua.

Hinta: 70 euroa.


PARISIELU

Jokaisella kohtaamisella on aina tarkoituksensa. Yksikään suhde ei mene hukkaan vaan siinä kohtaamamme asiat ovat osa henkisen kasvun tietämme. Parisielu-tulkinta antaa viitteitä suhteen tai liiton osapuolien keskinäisestä dynamiikasta. Mitkä ovat suurimmat kompastuskivet? Mitkä ovat suhteenne vahvuudet? Mitä kummankin osapuolen on tarkoitus oppia elämässä suhteenne kautta? Tulkinnan pituus noin  7-10 sivua.

Hinta: 80 euroa


KOSMINEN SÄÄTIEDOTUS

Millaista säätä on luvassa juuri sinun henkilökohtaisessa, kosmisessa säätiedotuksessasi tulevalle vuodelle? Millä elämänalueilla on luvassa poutaa, millä myrskyä ja räntäsadetta? Miten voit varustautua kulloiseenkin säähän? Ja mitä erilaisista ajan laaduista on tarkoitus oppia? Tulkinnan pituus on noin 7-10 sivua.

Hinta: 70 euroa


KYSY TÄHDILTÄ

Täysin henkilökohtainen tulkinta, jossa esittämiisi kysymyksiin itsestäsi ja elämästäsi etsitään ratkaisuehdotuksia monen eri astrologisen menetelmän kautta. Tulkinnan pituus ja hinta vaihtelevat esittämiesi kysymysten määrän mukaisesti.

* Tämä tulkinta on aiemmin ollut tilattavissa Seppo Tanhuan Astro.fi sivujen kautta. Nyt voit tilata sen suoraan minulta. *


Hinnat:  60 - 95 euroa kysymysten määrän mukaan.