Astrologiset tulkinnat

OLETKO KIINNOSTUNUT
ASTROLOGISESTA TULKINNASTA?


Astrologia on erinomainen väline itsetuntemuksen lisäämiseen ja henkisen kasvun tukemiseen. Astrologiselta syntymäkartalta voidaan nähdä tämänkertaiseen elämääsi mukanasi tuomat haasteet ja ja kasvuntehtävät sekä myös lahjat ja alttiudet. Astrologian avulla voi myös selvitellä karmallisia oppiläksyjä.

Varsinaiseen, ihan konkreettisten tapahtumien tarkkaan ennustamiseen astrologiasta ei ole. Astrologinen tulevaisuudenkatsaus on enemmänkin eräänlainen kosminen säätiedotus, joka kertoo, millaisessa kosmisessa säässä ja millaisten alttiuksen alaisena teet omia valintojasi vapaan tahdon voimin.

Olen tehnyt astrologisia tulkintoja nyt noin 20 vuotta. Kirjoitan jokaisen tulkinnan henkilökohtaisesti ja käytän apunani erilaisia astrologisia menetelmiä kuten transiitit, progressiot, Solar Arc ja auringonpaluut.

Voit kirjoittaa minulle täysin vapaamuotoisesti ja luottamuksellisesti tilanteestasi. Voit kysyä esim. parisuhteesta, perheestä, työstä, koulutuksesta, elämässä toistuvista ongelmatilanteista tai teemoista jne..

Tulkinnan hinta vaihtelee hieman kysymysten määrästä riippuen. Hinta vaihtelee noin 60 - 90 euron välillä. Hinnasta sovitaan ennen tulkinnan aloittamista.

Laita postia osoitteeseen kuutarhuri@gmail.com tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella. 

Kerro hieman tilanteestasi ja siitä, mihin asioihin haluat vastauksia. Laita mukaan syntymäaikasi, myös kellonaika sekä syntymäsairaalan paikkakunta. Saat paluupostissa maksutiedot sekä arvion tulkinnan toimitusajasta. Otahan yhteyttä!

- Heli -

Ota yhteyttä

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.