Astrologiset tulkinnat

OLETKO KIINNOSTUNUT ASTROLOGISESTA TULKINNASTA?


MITÄ ASIOITA TULKINNASSA ON?

Astrologisen syntymäkartan tulkinta antaa vastauksia sekä nykyhetkeen, menneeseen että tulevaan. Se antaa selityksiä moneen sellaiseen asiaan, minkä merkitystä olet elämässäsi miettinyt.

Astrologisen syntymäkartan tulkinta on erinomainen itsetuntemusväline. Kartta kertoo niistä haasteista, joita sielusi on tuonut mukanaan tämänkertaisen elämän oppiläksyiksi. Samoin kartalta voi nähdä suurimmat lahjasi ja mahdollisuutesi, potentiaalisi. Syntymäkartta kertoo myös mm. roolistasi rakkaudessa, vaimona tai äitinä. Itsetunnostakin kartta kertoo samoin kuin terveydestä. Kartan avulla voidaan myös tutkailla niitä ammatteja, joissa olisit parhaimmillasi. Sielun pääasialinen, karmallinen kasvutehtäväkin on mahdollista selvittää astrologisen karttatulkinnan avulla samoin kuin se, mihin asioihin ei enää ole tarkoitus keskittyä tässä elämässä.

Myös nykyhetkeä ja tulevaa voidaan kartoittaa erilaisten, astrologisten menetelmien avulla. Välineinä voidaan käyttää sekä planeettojen transiitteja että erilaisia edistymenetelmiä (progressiivinen kartta sekä Aurinkokaari - menetelmä). Myös syntymäpäivästä seuraavaan syntymäpäivään voimassa oleva Auringonpaluu-kartta on erinomainen tapa tutkailla tulevan vuoden energioita.

Astrologinen "ennuste" on eräänlainen kosminen säätiedotus, joka kertoo niistä teemoista, joita nousee käsittelyyn eri aikoina. Tuo säätiedotus kertoo, onko luvassa poutaa vai myrskyisää. Eri ajan laaduissa olet alttiina eri tyyppisille asioille, läksyille ja opetuksille samoin kuin mahdollisuuksille. Kun tiedostat eri aikojen luonteen ja laadun, pystyt paremmin toimimaan ajan laadun mukaisesti etkä sitä vastaan. Toki sinulla on valinnoissasi aina vapaa tahto - ja sitä kautta myös henkisen kasvun mahdollistava vastuu valinnoista.

KATSO TULKINTAVAIHTOEHTOJA ALTA!

VOIT MYÖS OTTAA YHTEYTTÄ JA KERTOA TILANTEESTASI JA KATSOTAAN YHDESSÄ SINULLE JA TILANTEESEESI JUURI NYT SOPIVA TULKINTA. 

email: kuutarhuri@gmail.com tai täytä sivun alaosassa oleva yhteydenottolomake


"Tähtien tulkkaamista, taivaankannen tutkiskelua, ihmisen elonpolun ihmettelyä!"

TIETOJA TULKKAAJASTA

Olen tehnyt astrologisia tulkintoja nyt noin 25 vuotta. Olen myös kirjoittanut opetusmonisteita mm. Tampereen Astrologiselle seuralle ja kirjoittanut mm. Ultra-lehteen useana vuonna kuukausittaisia horoskooppeja sekä artikkeleita Astrologiasta. Kynän jälkeäni löytää myös Sielun Peili -lehden astrologisista artikkeleista.  Seppo Tanhuan Astro.fi -sivustolla tein joitain vuosia tulkintoja "Kysy tähdiltä" -palvelussa.

Kirjoitan jokaisen tulkinnan henkilökohtaisesti ja käytän apunani erilaisia astrologisia menetelmiä kuten transiitit, progressiot, Solar Arc ja auringonpaluut.

Voit kirjoittaa minulle täysin vapaamuotoisesti ja luottamuksellisesti tilanteestasi. Voit kysyä esim. parisuhteesta, perheestä, työstä, koulutuksesta, elämässä toistuvista ongelmatilanteista tai teemoista jne.. Laita mukaan syntymäaikasi tarkkoine kellonaikoineen sekä sairaalan (tai jos olet syntynyt kotona niin kodin) paikkakunta. 

Voit myös lukea lisää minusta täältä Sielun Peili -lehden haastattelusta. 

Lämpimin terveisin Heli 

Kysy tähdiltä -tulkinta

Kysy tähdiltä on tulkinta, joka kirjoitetaan henkilökohtaisesti juuri sinun tilanteesi pohjalta.
Voit esittää kysymyksiä, voit kertoa mitkä aihealueet elämässä mietityttävät ja mihin haluat apua astrologian keinoin.

Voit kysyä esim. työstä, parisuhteesta, elämän suunnasta, karmasta jne. Kenties mietit, mitkä ovat
tämän elämän vahvuuksiasi tai mitä asioita olet tullut opettelemaan? Tai onko elämässäsi toistunut jokin sellainen teema tai tapahtumasarja, jolle haluat etsiä syytä astrologian avulla? Haluatko tietää,
millaisia ns. ajan laatuja elämässäsi on juuri meneillään ja miten voisit toimia enemmänkin kulloisenkin ajan laadun tuomien teemojen mukaisesti eikä niistä vastaan. Mietitkö, millaisia ns. ajan laatuja ja teemoja elämässä on edessä eri elämänalueilla?

Kysy tähdiltä -tulkinnan hinta noin 55 - 90 euroa esittämiesi kysymysten määrän mukaan.
Hinta sovitaan ennen tulkinnan aloittamista.

Chat-tulkinta

Haluatko keskustella tilanteestasi chatissa? Katson karttaasi livenä ja voit kaiken aikaa esittää
tarkentavia kysymyksiä / lisäkysymyksiä jne..  Chat-keskustelun aika sovitaan etukäteen. Kesto noin 30 min.

Chat-tulkinnan hinta 45 euroa.

Pikatulkinta

Nyt saatavilla myös paljon kysytty pikatulkinta! Pikatulkinnan toimitusaika on yleensä noin 1-3 vrk.
Pikatulkinta on lyhyehkö (1-3 sivua) katsaus haluamastasi aiheesta tai tilanteesta.

Pikatulkinnan hinta 39 euroa.

" Niin, ison vaikutuksen kuules teki tuo sinun tekemäsi tulkinta. Olen tosi iloinen, että sinulta sen tilasin, aina vaan. Kun se on niin sydämellä tehtykin, ei mikään tylsä automaattitulkinta. En saanut oikein mitään irti erään toisen taannoisesta automaattitulkinnasta - näin ei saisi sanoa, mutta sanon nyt kumminkin. Ei oikein edes osunut , hyvin vähän piti paikkansakaan (sellaista perusjuttua). Tuosta Solar Arc-jutusta en ollut kuullut koskaan ennen mitään ennen kuin kerroit! Tai mistään muustakaan, mikä ei liity siihen ns. perinteiseen astrologiaan. Kaikki, mitä olet siihen liittyen kuvaillut, on mennyt ihan nappiin. Aurinkoisin ajatuksin, Katriina"

"Kiitos tulkinnasta! En tiedä kuuluuko näihin vastata ja kommentoida mutta tulkinta kuitenkin herätti ajatuksia ja tarpeen vastata. Ihana saada vahvistusta moniin asioihin, että niin on tarkoitettu. Tuhansin kiitoksin. - Henna"

"Kiitokset sinulle tulkinnasta! Se on erittäin mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä ja tuo uskoa tulevaisuuteen. Tulen varmasti lukemaan sen moneen kertaan. Heti tuli sellainen tunne kun luin. Täytyy tulostaa paperille ja ottaa esille kunhan on rauhallinen hetki omien ajatusten kanssa. Terveisin Taina K"

"Kiitos tulkinnasta, useampia kertoja sen jo lukenut ja tulen siihen vielä palaamaan monet kerrat, mielenkiintoista luettavaa. Syntymäkartan kuvauskin tuntuu niin omalta kun se on henkilökohtainen tulkinta. Pluton oppositio auringolle on kyllä tuntunut, ajat jotka laitoitkin ovat olleet kaikkein raskaimpia, tekeminen takkuillut, epäilystä ja kaiken kyseenalaistamista....ihana tietää että myöhemmin syksyllä helpottaa. Rakkain ajatuksin, Marja "


"Kiitän! Maittavaa luettavaa ja jo nyt huomaan erinnäisiä piirteitä heissä. Tämä on erittäin hyvä pohja vanhemmille.

En usko että he tulevat kieltämään näiden osuvuutta, mutta otan sen salaisen vastuun kasvatuksessa, että tulen tarkkailemaan myös muiden planeettojen osuutta lasten kehityksessä. Kiitos.

-Antti" 

"Kiitos! Luin nopeasti. Naurua (isä ja esimiehet osuivat nappiin) ja itkua, kosketti syvältä - hyvällä tavalla. En uskalla nyt lukea tarkemmin, kun pitää mennä töihin. Täytyy miettiä ajatuksen kanssa sitten kun ei haittaa, vaikka itkisi silmät päästään. En ole itkenyt vuosiin, kun ei ole ollut aihetta. Mutta tällainen itku on tervetullutta. Kyllä jokaisen pitäisi saada itkeä aika ajoin. Kiitos Heli tulkinnastasi . - Paula️"

"Hymy nousi korviin kun luin tekstiä, joka oli täysin minusta. Sain vastauksia ja varmuutta jo alkaneille asioille. Tuli vahva tunne, että suuntani on oikea ja todellinen, eikä vain oma harhakuvitelma jostain jota haluaisin olla vaan todellakin olen. Kiitos myös siitä mitä kerroit lapsistani.Kaikkea hyvää sinulle Heli!
Kevätodotteluterveisin Hanna"


Ota yhteyttä

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.