Pluto huoneissa anagrammit

Anagrammit ovat hauska ja oivalluksiakin tarjoava tapa leikitellä kirjaimilla. Anagrammillahan tarkoitetaan sanan tai sanajoukon kirjainten uudelleen ryhmittelyä siten, että niistä muodostuu yksi tai useampi uusi sana. Alkuperäisen sanan jokaista kirjainta on käytettävä, eikä yhtään kirjainta saa jättää käyttämättä uutta sanaa muodostettaessa.

Anagrammihan toimii parhaiten silloin, kun uuden sanan avulla pystytään jollakin tavoin antamaan vihje alkuperäisestä sanasta. Kokeilinkin huvikseni, miten kuvaavia anagrammeja saisi väännettyä kaverista nimeltä Pluto. Plutohan ei juuri leikkiä laske, joten ehkäpä juuri siksi Pluto on kiehtova leikittelyn kohde - ainakin silloin, kun omalla kohdalla ei ole maatamullistavaa Pluto-transiittia menossa. :)

Alla oleva lista tarkoittaa siis Pluton sijainteja syntymäkartan huoneissa 1-12. Olen myös selvyyden vuoksi kirjoittanut anagrammin alle lyhyen selityksen siitä, mihin teemoihin Pluto liittyy astrologisen syntymäkartan kussakin huoneessa.


Pluto ekassa - pelokas satu

Minuuden huoneessa sijaitessaan Pluto viittaa elinikäiseen tehtävään muuntaa minäkuvaa ahdistuksesta ja epävarmuudesta terveeseen vahvuuteen.

Pluto kakkosessa - tuloksessa pakko

Työn alla ulkoisista puitteista, materiasta ja rakkaudesta riippumaton itsearvostus, sisäisen tyytymättömyyden voittaminen. Elämässä usein työstettävänä kompleksinen suhde rahaan ja omaisuuteen.

Pluto kolmoshuoneessa - puhuessa komento ollos

Kommunikoinnin ja mentaalisten toimintojen huoneessa Pluto kertoo läksystä opetella kommunikoinnin oikea käyttö ja älyllisten voimavarojen suuntaaminen syvempiin arvoihin.

Pluto nelosessa - lapsosen uloste

Lapsuudenkokemukset työstämisen kohteena. Kodin ja perheen asioissa käytävä elämän aikana syvällinen muutos.

Pluto viitosessa - lapsesi sut toivo

Transformaatiopaineita lasten, itseilmaisun, luovuuden ja rakkauden alueella. Oman tahdon ja velvollisuuden ristiriita.

Pluto kuutoshuoneessa - kehonsa sopeutuu solut

Työhön, arkipäivän rutiineihin, palvelemiseen ja terveyteen liittyviä oppiläksyjä, syvän ymmärryksen opettelemista mm. sairauksien syy-yhteyksistä.

Pluto seiskassa - kosteissa lupas

Puntarissa syvälliset, totuudelliset ihmissuhteet, asenteiden ja minuuden uudestisyntymistä parisuhteen kautta.

Pluto kasihuoneessa - luopuessani kehosta

Arvojen muuntumista mm. seksuaalisuuden, omaisuuden ja syvällisyyden kautta. Vanhojen asenteiden kuolema, uusien jalostuminen ja syntyminen.

Pluto ysihuoneessa - lyseosta puhe nousi

Tehtävänä laajentaa maailmankuvaa mm. opiskelemalla ja tuoden siten henkisiä arvoja käytännön tasolle. Besserwisser-asenteesta luopuminen.

Pluto kymppihuoneessa - pehkun loppumisesta oy

Uran, elämäntehtävän ja julkisen roolin huoneessa sijaitessaan Pluto viittaa, että minuuden jalostaminen liittyy usein ammattiin ja työhön. Pluto-energioiden oikea käyttö tärkeää, mahdollisuudet suuriin saavutuksiin oikealla tiellä.

Pluto yhdennessätoista - yhdessäolon testin tupa

Itsekuvan muuntumiseen ja elämänmittaiseen kasvuun liittyy kiinteästi ryhmät ja ystävät, joiden palautteen kautta minäkuva kohtaa pakollisia muutostarpeita.

Pluto kahdennessatoista - ahdistuksen pelosta taon

Alitajunnan huoneessa Pluto-voimat vaikuttavat taustalla, muuntaen hiljalleen sielun tietä hiilestä timantiksi.

- Heli