Astrologian harrastajia aikojen saatossa

Astrologiaa ovat aikojen saatossa harrastaneet mm. seuraavat henkilöt: 
Paracelsus, Nostradamus, Nikolaus Kopernikus, Johannes Kepler, Giordano Bruno, Galileo Galilei, 
Tyko Brahe, Isaac Newton, Johann Wolfgang von Goethe, Pythagoras, Platon, Aristoteles, 
Tuomas Akvinolainen, Martti Luther, Helena Blavatsky, Isaac Newton ja Dante. 

Luettelo on koottu Lars Johanssonin kirjasta Astrologian maailma, jossa em. henkilöiden astrologian harrastusta kuvataan kunkin kohdalta yksityiskohtaisemmin.

Myöskin eri valtioiden johtotasot ovat turvautuneet astrologien palveluihin - osa julkisesti, enin osa kuitenkin vähemmän julkisesti.

Sorbonnen yliopistossa astrologiasta väitellyt Elisabeth Teissier kirjoitti vuonna 1997 kirjan "Sous Le Signe de Mitterrand", jossa paljasti toimineensa Ranskan presidentti Francois Mitterrandin neuvonantajana seitsemän vuoden ajan. Teissier, Ranskan tunnetuin astrologi, kertoi tähtien ohjanneen Mitterrandia lähes hänen jokaisessa poliittisessa päätöksessään, myös Persianlahden sodan aikana.

Nancy Reagan taas on paljastanut muistelmissaan "My Turn" (1989), että käytti astrologi Joan Quickleyn palveluksia myös seitsemän vuoden ajan halutessaan varmistaa, että hänen presidentti Ronald Reaganille laatimansa päiväohjelmat olivat mahdollisimman turvallisia.

Linda Goodman kirjoittaa kirjassaan Star signs seuraavasti: "Astrologiaan uskominen ei ole uusi asia korkeilla tahoillakaan. Presidentti Franklin Roosevelt konsultoi astrologia säännöllisesti. Niin myös Abraham Lincoln. George Washington harrasti itse astrologiaa. Entinen varapresidentti Walter Mondale kirjoitti minulle, miten paljon apua onkaan saanut kirjoista Sun Signs ja Love Signs. Entinen varapresidentti Nelson Rockefeller oli asiakkaani. Kuuluisa newyorkilainen astrologi Evangeline Adams, jonka neuvosta J.P. Morgan teki jokaisen siirtonsa pörssimarkkinoilla, oli presidentti John Quincy Adamsin lapsenlapsi ja presidentti John Adamsin lapsenlapsenlapsi.

Venäjän presidentti Vladimir Putinin ex-vaimo Ljudmila Shkrebneva tunnetaa myös innokkaana astrologian harrastajana.