Astrohuumoria


ITSEIRONIAA...


"Töykeä astrologi laati sairaan pojan horoskoopin. Luvattuaan äidille, että pojalla oli vielä monta vuotta edessään, hän vaati maksua. Äiti lupasi maksaa seuraavana päivänä. Astrologi närkästyi "Mutta entä jos poika kuolee yön aikana ja menetän palkkioni?"

"Mies oli ollut matkoilla vuosikaudet ja halusi tietää miten hänen perheensä voi. Hän meni huonon astrologin puheille, joka kertoi "Kaikki voivat hyvin, erityisesti isäsi". Mies epäili tietoa. Astrologi sanoi, että kaikki on totta. Mies paljasti, että hänen isänsä oli ollut kuolleena kymmenen vuotta. Astrologi vastasi: "Et osaa arvatakaan, kuka isäsi on".

"Epäpätevä astologi laati miehelle ennustusta ja kertoi, että mies ei saisi lapsia. Mies vastasi, että hänellä oli nyt jo seitsemän lasta. "Katsopa niitä tarkemmin", neuvoi astrologi."

"Astrologi meni psykiatrin vastaanotolle. "Minua on todella alkanut ahdistaa se, että tiedän kaikki tapahtumat etukäteen". Psykiatri: "Milloin tämä ongelma alkoi teitä erityisesti vaivaamaan?" . "Ensi viikolla", astrologi vastasi."

ASTROLOGIAN LAKI: Aina on väärä aika kuukaudesta.


- Tiedätkö miksi Kuu on aina Aurinkoa kelmeämpi? - Se on aina yövuorossa.


Lasten suusta: - Kukaan ei enää käy Kuussa, siellä ei ole enää tilaa. - Miten niin ei ole tilaa? - Äiti sanoi, että on täysikuu

Ressu (kiikaroi taivasta kaukoputkella): Jossain täytyy olla älykästä elämää...

- Mielestäni varmin merkki älykkään elämän olemassaolosta muualla maailmankaikkeudessa on se, että kukaan ei yritä ottaa meihin yhteyttä.  -Leevi ja Lasse

- Jos tuolla jossain on älykästä elämää, miksi he eivät tulleet luoksemme?
- He ovat liian älykkäitä.

-Roth, Sky and Telescope

- Meillä on vahvat todisteet siitä, että Marsissa on voinut olla elämää aiemmin. - Miksi siellä sitten ei ole enää elämää? - He ovat hiukan edellä meitä.Vielä parikymmentä vuotta sitten elämänhallintakin oli helpompaa kuin nykyään. 

Tuttu tilanne omalta kohdalta: Epätoivoinen vanhempi yrittää saada nuorisoa innostumaan universumin ihmeistä
Tuttu tilanne omalta kohdalta: Epätoivoinen vanhempi yrittää saada nuorisoa innostumaan universumin ihmeistäTuttu tilanne omalta kohdalta: Epätoivoinen vanhempi yrittää saada nuorisoa innostumaan universumin ihmeistä 

Ennustajillakin on huonot päivänsä ja yhteydet - jos ei nyt ihan poikki - niin pätkii kuitenkin.


HIKIPEDIAN MIELIPIDE ASTROLOGIASTA :)

"Jos synnyt silloin kun väärät kivenkappaleet ovat taivaalla, elämäsi on pilalla!"