Blogi

Ajatuksen lentoa astrologiasta ja luontaisesta terveydenhoidosta. Blogi täydentyy eletyn elämän myötä.

Se olet juuri Sinä! 11.8.2016 11:36


Pikkuisen vakavampaa pohdittavaa pureskeltavaksenne tänään, olkaa hyvä! Tosiasiahan on, että meillä on lähes rajattomat mahdollisuudet vaikuttaa oman hyvinvointiimme ja terveydentilaamme. Yksikään lääkäri tai hoitaja ei tee sinua terveeksi hokkuspokkuskonsteilla vaan se olet sinä itse. Kyllä, juuri Sinä!

 

Joissakin tapauksissa elimistösi kaipaa avukseen lääketiedettä voidakseen taas eheytyä. Monissa vaivoissa voit kuitenkin ottaa aktiivisen parantajan roolin itse. Ravinto, elämäntavat, asioiden henkinen työstäminen... (sillä jokaisen fyysisen sairauden takanahan on hoitamaton henkisen tason ongelma).

 

Luontaishoitajallakaan ei ole taikasauvaa parantamiseksi. Se mitä hän (minä) voi tehdä, on auttaa elimistöäsi parantumisen alkuun. Antaa se alkusysäys, josta elimistö saa voimaa omalle parantumismatkalleen. Neuvoa, mitä asioita juuri Sinä voit tehdä itse oman hyvinvointisi tueksi. Usein opetankin asiakkaille akupunktio- tai vyöhyketerapiapisteitä, joita he voivat itse painella kotona. Tai Reiki-hoidosta nauttivaa saatan kehottaa miettimään Reiki-kurssille hakeutumista. Ei myöskään ole pahasta lukea esim. Kehosi kertoo mielesi -kirjaa ja miettiä, voisiko kirjan kertoma pitää paikkansa juuri sinun kohdallasi. Olisiko jonkin tietyn oireen takana juuri kirjan kuvaama henkinen lukko, ongelma, pelko tms.. ?

 

Ihminen on monimutkainen kokonaisuus, jossa mieli ja keho kulkevat käsi kädessä. Ei ole toista ilman toista. Ja tosiaankin se olet Sinä itse, joka olet oman itsesi ja oman hyvinvointisi paras asiantuntija! Luota siihen!

 

Heli

 

PS. Olet edelleen lämpimästi tervetullut rentoutumaan ja hakemaan apua omaan paranemisprosessiisi! <3


Kommentoi (1 kommenttia)

Lämpimästi tervetuloa! <31.8.2016 13:55


Kesälomat on nyt takana ja työt jatkuvat 1.8. lähtien. Olet siis lämpimästi tervetullut hemmottelemaan kehoa ja mieltä erilaisten luontaishoitojen parissa. Aromaterapiahieronta ylellisine tuoksuöljyineen kosteuttaa mukavasti kesän kuivattamaan ihoa. Vyöhyketerapia virkistää väsynyttä kroppaa ja auttaa monenlaisiin kipuihin ja särkyihin. Reiki-hoito antaa energiaa syksyyn. Tai ehkä haluat poiketa kuuntelemassa oman kosmisen säätiedotuksesi syksyn energioista? Se onnistuu astrologian avulla.

Nähdään! <3

 

Heli


Kirjoitusta on viimeksi muokattu: 1.8.2016 13:59

Kommentoi (0 kommenttia)

Hengen ja Tiedon messut Tampere-talossa 2.-3.4.201621.3.2016 10:22

Tamperelaisia hemmotellaan jälleen huhtikuun alussa ihanalla messutapahtumalla Tampere-talossa. Ja toki kauempanakin asuvien kannattaa yhtä lailla lähteä irrottautumaan arjesta ja kokemaan jotakin erilaista. Näytteilleasettajien listan ja messujen ohjelman löydät täältä:

www.rajatieto.fi/tampere.html

Tulkaahan myös tutustumaan Tampereen Astrologisen Seuran osastoon! Se on samassa paikassa kuin aiemmillakin messuilla eli löydät meidät numerosta 127 - 130. 

Nähdään messuilla! <3 


Kirjoitusta on viimeksi muokattu: 21.3.2016 10:23

Kommentoi (0 kommenttia)

Ruuhkaa purkamassa19.10.2015 12:48


No huh, nyt on sitten muutettu ja kaiken muuttohässäkän keskellä mummuksikin ylennytty. Kuutarhan toimitilat toki nököttävät edelleen paikallaan Tampereen keskustassa, Näsilinnankadulla. Sen sijaan henkilökohtaisessa elämässä muutoksen tuulet ovat olleet suurempia kuin vuosikausiin.

Solar Arc eli Aurinkokaari on upea menetelmä silloin, kun haluaa tutkailla ajan laatuja myös jollakin muulla menetelmällä kuin yleisimmin käytetyillä transiiteilla. Solar Arcissa osumat ovat harvassa, mutta silloin kun kartalla tapahtuu, tapahtuu erittäin todennäköisesti myös oikeassa elämässä. Merkittäviä ovat edistettyjen tekijöiden osuminen syntymäkartan kohteisiin. Myös kartan merkkivaihdokset ovat merkittäviä. Itselläni päättyi juuri 30-vuotta kestänyt Kalat-kausi ja SA Kuu siirtyi seuraaviksi 30 vuodeksi Oinaaseen. Kalat-jakson mukanaan tuoma herkkyys on nyt siis määrä saada aktiivisemmin käytäntöön. Siispä komeron ovet selälleen ja maailmalle!

Ja komeroita onkin viime aikoina koluttu kiitettävästi. Takana on useampi muutto, lähes kaikki entinen on jäänyt ja tässä seisotaan vanhan raunioilla, katse kuitenkin jo kohti uuden ja paremman rakentamista, niin symbolisesti kuin konkreettisestikin.

Mutta eipä ollut tarkoitus kirjoittaa omaa elämänkertaa vaan kiittää teitä ihania asiakkaita taas kerran siitä kärsivällisyydestä, jota olette osoittaneet tulkkaajan painiessa henkilökohtaisen elämänsä myllerryksessä. Moni on joutunut odottamaan omaa kosmista säätiedotustaan tai muuta tulkintaa jo todella kauan. Astrologinen tulkinta ei kuitenkaan edes onnistu stressaantuneena tai kiireessä. Puuhaa voidaan verrata vaikkapa taulun maalaamiseen. Onnistuisitko itse luomaan katsojaa puhuttelevan maalauksen silloin, kun olisit niin rättipoikki, että tähyäisit tähtiin suunnilleen toinen jalka haudassa.. ? No et. Siksi odottaminen onkin monin verroin viisaampaa sekä asiakkaalle että tekijälle.

Elämä kulkee sykleissä – ja juuri niitähän astrologian avulla tutkaillaan. Yksi sykli elämästä on nyt siis takana ja uusi juuri alkanut. Ja tulkkaajakin ehtii taas vähitellen tutkailemaan tähtiä, joten tutkailkaahan te puolestanne omaa sähköpostianne. Yritän saada pahimpaa ruuhkaa taittumaan parin seuraavan viikon aikana.

Rakkain terveisin

 

Heli
 

 

 


Kirjoitusta on viimeksi muokattu: 19.10.2015 12:49

Kommentoi (0 kommenttia)

Eläinkokeita (kokeilussa Bach kukkauutteet) 16.9.2015 17:53


Tunnustan! Meillä aletaan tehdä eläinkokeita. Suunnitelmat on jo tehty, ainoastaan toteutus ontuu vielä siksi, että allekirjoittaneella ei vielä ole kokeisiin tarvittavia välineitä käsillä. Mutta pian on.

Kaneja, marsuja vai hiiriäkö tässä nyt rääkätään? Ei mitään edellisistä vaan kahta lupsakasta koiraneitiä. Ja rääkkääminenkin on turhan vahva ilmaisu silloin kun puhutaan koirien homeopaattisesta hoidosta Bachin kukkauutteilla.

Kohteena on koirista nuorempi. Tuo yli-innokas nuori neito, joka rakastaa haukkumista. Jokainen pienikin rapsahdus saa haukun valpastumaan. Kaikki – siis ihan kaikki – suunnilleen hyttysistä heinänkorren rapinaan saa neitosen tolaltaan. Ja vaikka mitään ei kuuluisikaan, on varminta silti päästää ilmoille tuo kimakka metakka, joka alkaa pahasti rasittaa korvien lisäksi myös hermoja.

Bachin kukkauutteet on metka juttu. Ne on kehitelty avuksi nimenomaan mielen tason ongelmien käsittelyssä. Pelot, ahdistukset, masennus, viha, yliaktiivisuus, liiallinen huolehtiminen jne. Moni meistä on saanut tipoista valtaisaa apua vaikka ne Suomessa vielä melko tuntemattomia ovatkin. Meillä ei kukkauutteita mainosteta keski-eurooppalaiseen tapaan apteekkien ikkunassa. Ehei, olisiko se oikein sopivaakaan... ? :)

Bachin uutteet ovat mauttomia ja hajuttomia sekä myös täysin vaarattomia. Niinpä ne ovat aivan erinomainen väline myös viattoman luontokappaleen juomaveteen ujutettavaksi. Ja mikä parasta, mikään ei voi mennä vikaan. Bachin uutteista ei voi olla vahinkoa ja jos valittu uute tai uutteet ovat vääriä, ne vain eivät toimi. Siten tippoja uskaltaa ujuttaa myös esim. kahden samasta kupista vettä nautiskelevan koiran yhteiskuppiin ilman pelkoa siitä, että hauvoista kiltempi yksilö heittäytyisi vallan flegmaattiseksi.

Heittäydyn siis todella innolla omaan kokeeseeni, sanottakoon sitten huumorimielellä vaikka eläinkokeeksi. Ihmisillähän Bachin uutteet toimivat usein lähes käsittämättömän hyvin. Mutta entä tuo pieni viaton (mutta voih niin pahaääninen) luontokappale? Pystyykö hän muuttamaan käytöstään ilman, että pystyy tietoisella tavalla käsittelemään ongelmiaan tippojen avulla? Vai aliarvioimmeko eläinten kykyä itseanalyysiin ja sitä kautta muutokseen?

Myös skeptikoiden kannalta koe on mielenkiintoinen. Useinhan heitetään esille termi plasebovaikutuksesta nimenomaan luontaishoitojen yhteydessä. Eläimiä hoitaessa plasebovaikutus ei ole mahdollinen ja siten tulokset ovat aitoja.

Mitä siis tulee tapahtumaan? Tuleeko armottomasta räksystä seutukunnan hiljaisin koira?
Vaihtuuko yliaktiivinen sählääminen säntillisempään käytökseen? Ja näkyykö vaikutukset mitenkään toisessa koirassa, jonka käytös on jo nyt lähestulkoon ihanteellista.

Raportoin teille rakkaat lukijat eläinkokeeni tuloksista noin parin viikon kuluttua. Olkaahan kuulolla! Niin minäkin olen! :)

 


Kirjoitusta on viimeksi muokattu: 16.9.2015 18:00

Kommentoi (0 kommenttia)

Lisää kirjoituksia