Blogi

Ajatuksen lentoa astrologiasta ja luontaisesta terveydenhoidosta. Blogi täydentyy eletyn elämän myötä.

Aika kuluu - ja me siinä mukana8.4.2018 16:55


Voi kauhistus. Tuntuu kuin olisin kirjoittanut viimeksi blogia vain muutama kuukausi sitten. Huomaan kuitenkin, että viimeinen kirjoitus on vuodelta 2016. Oh God, minne vuodet ovat oikein karanneetkaan? 

Mitä oikein olen tehnyt nuo parisen vuotta? Ollut kuitenkin elossa, hengittänyt. Viettänyt kaiketi suhteellisen tavallista elämää. Saanut kaksi taivaallista jättipottiakin: kaksi ihanaa lastenlasta (ja kolmas tulossa!). 
Ollut äiti, mummu ja yrittäjä. Yrittänyt kaikenlaista, joskus kiivaammin, joskus vähemmällä intensiteetillä. 

Kuutarha on jäänyt huonolle hoidolle. Tänne palatessani se oli villiintynyt puutarha, jonka kasvit olivat vielä kyllä hengissä, mutta huusivat huolenpidon puutettaan. Puutarhuri itse on jättänyt kasvit oman onnensa nojaan lekotellen itse riippukeinussa silmät kiinni. Mutta sellaistakin aikaa tarvitaan. Ei aina voi olla pelkästään tehokas ja tuottava. Ei, sillä ihminen ei ole kone. Onneksi. 

Joskus vain ajattelee, että ei jaksa enää. Kaikkea. Mitään. Sitten jokin tapahtuma tai asia muistuttaa elämän tärkeydestä. Toisten auttamisen tärkeydestä. Vaikka ei blogejani seuraisikaan tuhannen ihmisen hurraava kommentoijajoukko, voi olla että yksi lukija omassa ahdingossaan saa kuitenkin sen tiedon, lohdun tai ajatuksen, joka auttaa hänen omassa elämässään. Silloin tämäkään raapustus ei ole mennyt hukkaan. 

Uudessa tarmonpuuskassani päivitin myös Kuutarhan ulkoisen ilmeen. Toivottavasti se antaa myös teille uusia voimia ja uutta iloa! 

Rakkaudella

Heli 

 


 


Kirjoitusta on viimeksi muokattu: 8.4.2018 16:58

Kommentoi (0 kommenttia)

Se olet juuri Sinä! 11.8.2016 11:36


Pikkuisen vakavampaa pohdittavaa pureskeltavaksenne tänään, olkaa hyvä! Tosiasiahan on, että meillä on lähes rajattomat mahdollisuudet vaikuttaa oman hyvinvointiimme ja terveydentilaamme. Yksikään lääkäri tai hoitaja ei tee sinua terveeksi hokkuspokkuskonsteilla vaan se olet sinä itse. Kyllä, juuri Sinä!

 

Joissakin tapauksissa elimistösi kaipaa avukseen lääketiedettä voidakseen taas eheytyä. Monissa vaivoissa voit kuitenkin ottaa aktiivisen parantajan roolin itse. Ravinto, elämäntavat, asioiden henkinen työstäminen... (sillä jokaisen fyysisen sairauden takanahan on hoitamaton henkisen tason ongelma).

 

Luontaishoitajallakaan ei ole taikasauvaa parantamiseksi. Se mitä hän (minä) voi tehdä, on auttaa elimistöäsi parantumisen alkuun. Antaa se alkusysäys, josta elimistö saa voimaa omalle parantumismatkalleen. Neuvoa, mitä asioita juuri Sinä voit tehdä itse oman hyvinvointisi tueksi. Usein opetankin asiakkaille akupunktio- tai vyöhyketerapiapisteitä, joita he voivat itse painella kotona. Tai Reiki-hoidosta nauttivaa saatan kehottaa miettimään Reiki-kurssille hakeutumista. Ei myöskään ole pahasta lukea esim. Kehosi kertoo mielesi -kirjaa ja miettiä, voisiko kirjan kertoma pitää paikkansa juuri sinun kohdallasi. Olisiko jonkin tietyn oireen takana juuri kirjan kuvaama henkinen lukko, ongelma, pelko tms.. ?

 

Ihminen on monimutkainen kokonaisuus, jossa mieli ja keho kulkevat käsi kädessä. Ei ole toista ilman toista. Ja tosiaankin se olet Sinä itse, joka olet oman itsesi ja oman hyvinvointisi paras asiantuntija! Luota siihen!

 

Heli

 

PS. Olet edelleen lämpimästi tervetullut rentoutumaan ja hakemaan apua omaan paranemisprosessiisi! <3


Kommentoi (1 kommenttia)

Lämpimästi tervetuloa! <31.8.2016 13:55


Kesälomat on nyt takana ja työt jatkuvat 1.8. lähtien. Olet siis lämpimästi tervetullut hemmottelemaan kehoa ja mieltä erilaisten luontaishoitojen parissa. Aromaterapiahieronta ylellisine tuoksuöljyineen kosteuttaa mukavasti kesän kuivattamaan ihoa. Vyöhyketerapia virkistää väsynyttä kroppaa ja auttaa monenlaisiin kipuihin ja särkyihin. Reiki-hoito antaa energiaa syksyyn. Tai ehkä haluat poiketa kuuntelemassa oman kosmisen säätiedotuksesi syksyn energioista? Se onnistuu astrologian avulla.

Nähdään! <3

 

Heli


Kirjoitusta on viimeksi muokattu: 1.8.2016 13:59

Kommentoi (0 kommenttia)

Hengen ja Tiedon messut Tampere-talossa 2.-3.4.201621.3.2016 10:22

Tamperelaisia hemmotellaan jälleen huhtikuun alussa ihanalla messutapahtumalla Tampere-talossa. Ja toki kauempanakin asuvien kannattaa yhtä lailla lähteä irrottautumaan arjesta ja kokemaan jotakin erilaista. Näytteilleasettajien listan ja messujen ohjelman löydät täältä:

www.rajatieto.fi/tampere.html

Tulkaahan myös tutustumaan Tampereen Astrologisen Seuran osastoon! Se on samassa paikassa kuin aiemmillakin messuilla eli löydät meidät numerosta 127 - 130. 

Nähdään messuilla! <3 


Kirjoitusta on viimeksi muokattu: 21.3.2016 10:23

Kommentoi (0 kommenttia)

Ruuhkaa purkamassa19.10.2015 12:48


No huh, nyt on sitten muutettu ja kaiken muuttohässäkän keskellä mummuksikin ylennytty. Kuutarhan toimitilat toki nököttävät edelleen paikallaan Tampereen keskustassa, Näsilinnankadulla. Sen sijaan henkilökohtaisessa elämässä muutoksen tuulet ovat olleet suurempia kuin vuosikausiin.

Solar Arc eli Aurinkokaari on upea menetelmä silloin, kun haluaa tutkailla ajan laatuja myös jollakin muulla menetelmällä kuin yleisimmin käytetyillä transiiteilla. Solar Arcissa osumat ovat harvassa, mutta silloin kun kartalla tapahtuu, tapahtuu erittäin todennäköisesti myös oikeassa elämässä. Merkittäviä ovat edistettyjen tekijöiden osuminen syntymäkartan kohteisiin. Myös kartan merkkivaihdokset ovat merkittäviä. Itselläni päättyi juuri 30-vuotta kestänyt Kalat-kausi ja SA Kuu siirtyi seuraaviksi 30 vuodeksi Oinaaseen. Kalat-jakson mukanaan tuoma herkkyys on nyt siis määrä saada aktiivisemmin käytäntöön. Siispä komeron ovet selälleen ja maailmalle!

Ja komeroita onkin viime aikoina koluttu kiitettävästi. Takana on useampi muutto, lähes kaikki entinen on jäänyt ja tässä seisotaan vanhan raunioilla, katse kuitenkin jo kohti uuden ja paremman rakentamista, niin symbolisesti kuin konkreettisestikin.

Mutta eipä ollut tarkoitus kirjoittaa omaa elämänkertaa vaan kiittää teitä ihania asiakkaita taas kerran siitä kärsivällisyydestä, jota olette osoittaneet tulkkaajan painiessa henkilökohtaisen elämänsä myllerryksessä. Moni on joutunut odottamaan omaa kosmista säätiedotustaan tai muuta tulkintaa jo todella kauan. Astrologinen tulkinta ei kuitenkaan edes onnistu stressaantuneena tai kiireessä. Puuhaa voidaan verrata vaikkapa taulun maalaamiseen. Onnistuisitko itse luomaan katsojaa puhuttelevan maalauksen silloin, kun olisit niin rättipoikki, että tähyäisit tähtiin suunnilleen toinen jalka haudassa.. ? No et. Siksi odottaminen onkin monin verroin viisaampaa sekä asiakkaalle että tekijälle.

Elämä kulkee sykleissä – ja juuri niitähän astrologian avulla tutkaillaan. Yksi sykli elämästä on nyt siis takana ja uusi juuri alkanut. Ja tulkkaajakin ehtii taas vähitellen tutkailemaan tähtiä, joten tutkailkaahan te puolestanne omaa sähköpostianne. Yritän saada pahimpaa ruuhkaa taittumaan parin seuraavan viikon aikana.

Rakkain terveisin

 

Heli
 

 

 


Kirjoitusta on viimeksi muokattu: 19.10.2015 12:49

Kommentoi (0 kommenttia)

Lisää kirjoituksia