Valitus Auringon valmistajalle

28.03.2019

Töissäkin saa - ja pitääkin olla - hauskaa. Meillä ainakin on, ihan päivittäin. Joskus puhutaan jopa melko älykkäästikin ja vakavista asioista. Monesti taas jutut ovat lähestulkoon painokelvottomia tai vähintäänkin älyvapaita. Parhaimmat naurut syntyy useimmiten väärinkäsityksistä, ja niitähän onneksi riittää!

Puhun siis tässä toisesta yrityksestä kuin Kuutarhasta. Tässä toisessa yrityksessä painitaan mm. lämmitysasioiden kanssa. Asiakas oli valittanut aurinkolämpöjärjestelmän toimimattomuudesta. Yhtiökumppani oli sitä mieltä, että järjestelmä ja laitteisto ei kertakaikkisesti voi toimia.
- No kai siitä edes valmistajan pitää vastata, sanoin ja ehdotin, että tehdään valmistajalle valitus.  Yhtiökumppani katsoi vähän hitaasti, niinkuin vähäjärkistä tavataan katsoa, ja kysyi hömistyneen näköisenä: - Jaa auringolle?
Toinen työkaveri ei tästä hämääntynyt vaan ehdotti, että voisin vallan mainiosti
tehdä valituksen aurinkolämpöjärjestelmän toimimattomuudesta auringolle itselleen.
- Kun sulla on se yhteys planeettoihin... :)

Annetaan Auringon nyt kuitenkin olla. Ei se Auringon vika kaiketi ole, että satumme asumaan niin pohjoisella pallonpuoliskolla, että aurinkoiset päivät ovat enemmänkin poikkeus kuin sääntö. Jos sen sijaan haluat lukea lisää Auringon astrologisesta merkityksestä, se onnistuu täällä.