Astrologiaa autoille

17.04.2019

Astrologisen kartan voi tehdä myös tapahtumille, asioille ja esineille, jos niillä vain on jonkinlainen "syntyhetki". Autojenkin astrologisia kuvioita voi tutkailla, niin uskomattomalta kuin se ehkä kuulostaakin. Tästä on nyt meidän perheessä ihan omakohtaistakin kokemusta.

Käyskentelin viime syksynä tyttären kanssa autokaupoissa tyyliin "käydään vain vähän katselemassa". Pettävä lause, joka toteutuu vain harvoin. Ei muuten toteutunut meilläkään. Erään autokaupan pihassa silmiimme ja sydämiimme osui viime syksynä "musta kaunotar", joka suorastaan huusi päästä mukaamme. Tytär ihastui ensi silmäyksellä.

Katsoin auton rekisteröintipäivää, joka oli 15.7.2005. "Oho, ei muuten oteta tätä autoa, tällä on juuri tulossa Pluton oppositio Auringolle", sanoin tyttärelle samalla planeettasyklejä päässäni laskien. Astrologiahan on matematiikkaa ja siksi monia laskutoimituksia voi tehdä ilman varsinaisen kartan tekemistä. Tyttären ilmettä on vaikeaa kuvailla sanallisesti, mutta voin yrittää. Tuo katse sisälsi annoksen hämmästystä ja vielä paljon suuremman määrän ylenkatsomista. Sääliäkin olin siitä erottavinani.  "Ennustatko sää jo autoillekin", tytär kysyi melkoisen alentuvalla äänensävyllä.

En lähtenyt selittämään, että astrologiahan ei siis ole lainkaan ennustamista. En myöskään lähtenyt selittämään erilaisista, universaaleista energioista tai astrologian toimintaperiaatteista ja transitoivien planeettojen luonteesta. Oli vain helpompaa näyttää nololta ja lähteä kotiin mustan kaunottaren paperit kourassa, Ja toivoa, että tässä nimenomaisessa tapauksessa astrologia ei jostain syystä toimisi.

Onhan se toiminut. Heti ensimmäisenä päivänään musta kaunotar joutui toisen auton kolhimaksi täysin ilman omaa syytään. Autossa on myös ollut kaiken aikaa vikaa, vikaa ja vikaa. Paljon enemmän kuin keskimäärin noilla ikävuosilla ja kilometreillä. Pitää myöntää, että uuden vian ilmetessä en ole aina jaksanut näyttää pelkästään osaaottavalta vaan on naamalla tainnut paistaa välillä "mitäs minä sanoin" ilmekin.

Juuri nyt Pluton oppositio autoparan Auringolle on tarkka. Tänä aamuna musta kaunotar taas lähti pääsiäisreissulle keltaisen hinausauton kyydissä. Tällä kertaa ei pettänyt kone vaan tapahtui pieni inhimillinen ajovirhe. Musta kaunotar viettää taas kerran aikaa toisessa kodissaan. Korjaamolla.