Minä

Kiva, että olet löytänyt sivuilleni!

Olen viisikymppinen yrittäjä, äiti ja mummo. Etsijä ja toisinajattelija.

Astrologia on kuulunut elämääni noin 30 vuotta - ensin harrastuksena ja myöhemmin työnä. Teen astrologisia tulkintoja, kirjoitan lehtijuttuja, pidän kursseja jne. Erityisesti minua kiehtoo terveysastrologia sekä karmallinen astrologia.

Astrologian pariin minut ajoi aikoinaan tarve löytää tarkoitus elämälle ja sen erilaisille tapahtumille. Oliko kaikki vain sattumaa vai ohjasiko meitä jokin suurempi tarkoituksellisuus? Ensimmäiset harrastusvuodet kuluivat ensin sen tutkailemiseen, voiko astrologia oikeasti toimia. Sittemmin astrologiasta on tullut elämäntapa. Tapa ajatella ja hahmottaa maailmaa ja ihmisiä ympärillä. Ennustamista astrologia ei ole eikä sitä pidä myöskään sekoittaa lehtien hömppähoroskooppeihin.

"Usein esitetään kysymys "Uskotko todella astrologiaan?" Tämä on samaa kuin kysyttäisiin, "Uskotko todella geometriaan?" On masentavan vaikeaa selittää asiaan perehtymättömälle kriitikolle, että astrologia ei ole kultti eikä uskonto eikä se vaadi uskoa tai uskomuksia. Astrologia on tekniikka, jota voidaan käyttää tiedon hankintaan. Se on myös kurinalaista ajattelua, joka kehittää mieltä ja tarjoaa oivalluksia maailmankaikkeuden arvoituksista. Samoin voidaan sanoa tieteestä ylipäätään. - Marcia Moore & Mark Douglas"

Olen myös luontaishoitaja, vyöhyketerapeutti, Reiki-hoitaja ja aromaterapeutti. Hoidot ovat kuitenkin tällä hetkellä tauolla ajan puutteen vuoksi - niin hienoa kuin olisikin auttaa kanssaihmisiä ymmärtämään, kuinka paljon he voivat itse tehdä terveytensä ja hyvinvointinsa eteen ihan pienillä, yksinkertaisilla keinoilla.

Voit lukea minusta ja ajatuksistani lisää Sielun Peili -lehden haastattelusta täältä.

Saat minuun yhteyden sähköpostilla:  kuutarhuri@gmail.com

Voi hyvin! <3

- Heli
 

Rannalla, Mirja Haikala

Tavaline (Virtane?)

 

Kertomataulu mää en ol ikä oppinu.
Enkä ain erottama oikkia vasemmast.
Pujamas ja karvalakis mää kulje,
nii usse ko vaa Kupittal joutumat voi.
 

Mää en ol ninko kuus muut,
kai maar sitä pelkkä et viäl joskus o,
ko täytty erikses mainit et mää en, en ol.
Tavaline on kauhi sana.
Jos joku tavalinen täytty ol,
ni kyl mää sit ole mialuiten tavalisen tollo.
 

- Heli Laaksonen: Pulu uis, runoja