Minä

Kiva, että olet löytänyt sivuilleni! Annahan kun kerron jotakin itsestäni ja Kuutarhasta. Kuka Kuutarhassa oikein häärii? Kuka on tuo "kylähullu", joka kulkee luonnossa yrttejä keräillen ja tähtiä tähyillen?

Moni varmaan tunteekin minut Hanakat Energiatekniikasta, jossa olen ollut yrittäjänä yhdessä miehen kanssa 29 vuotta. Kun elämä 2000-luvun alussa heitteli eteen vuorenkorkuisia esteitä - vai pitäisikö sanoa hidasteita - sekä lapsen että oman terveyden osalta, aloin etsimään vastauksia luonnosta. Miksi nykyihminen on yhä sairaampi? Millainen yhteys on mielellä ja keholla? Ja ennenkaikkea, mitä kaikkea voi itse tehdä hyvinvointinsa eteen? Vastauksia löytääkseni aloin perehtyä vaihtoehtoiseen lääketieteeseen. ((Oikeastaan sana vaihtoehtoinen on väärä. Kyseessähän ei ole vaihtoehto viralliselle lääketieteelle vaan sitä täydentävä juttu).

Nuorena hankittu kaupallinen koulutus vaihtuikin ihan erilaisiin opintoihin. Tampereen terveydenhuolto-oppilaitos, AK-Luontaisterapiaopiston luontaishoitajakoulutus, Aromaterapiaopisto, Medika Nova ja lukemattomat erilaiset lyhyemmät kurssit. 2009 vuodesta lähtien aloin tehdä hoitoja Tampereella omassa pikku luontaishoitolassa.

Vuonna 2016 syksyllä jatkuva ajaminen alkoi väsyttää ja päätin siirtää hoitolan Mänttään oman kodin yhteyteen, jonne olet siis sydämellisesti tervetullut Sinäkin! Aromaterapiaa, Reiki-hoitoa, Vyöhyketerapiaa, Bach kukkauutteita, Infrapunaa... Voit myös halutessasi vuokrata rantamökkiä erilaisiin tilaisuuksiin tai kursseille.

Astrologiaa olen harrastanut noin 25 vuotta ja nykyään pidän myös kursseja, kirjoitan lehtijuttuja sekä teen tulkintoja (joka ei ole sama asia kuin ennustaminen). Astrologia on ikivanha tapa hahmottaa ajan laatua.Astrologiassa ei ole mitään mystistä, ei pelottavaa eikä syntistä. Enemmänkin se on tapa hahmottaa maailmaa ja löytää järjestystä kaaokseen.

Olet tervetullut luontaishoitojen pariin uusia voimia etsimään ja eheytymään! Sinun ei tarvitse olla astrologiasta kiinnostunut eikä hoitolassa tyrkytetä niin aatteellisia kuin kaupallisiakaan juttuja kenellekään.

Tai jos haluat tilata astrologisen tulkinnan, hyppääpä yläreunan linkistä kyseiseen osioon.

Lämpimin terveisin

Heli Värrälä     p. 050-5978766


 

"On helppoa olla samaa mieltä, on helppoa olla mieletön, vaan enemmän löytää kun poikkeaa tieltä ja oikaisee lävitse metsikön." - Juice Leskinen

 

 

Rannalla, Mirja Haikala

Tavaline (Virtane?)

 

Kertomataulu mää en ol ikä oppinu.
Enkä ain erottama oikkia vasemmast.
Pujamas ja karvalakis mää kulje,
nii usse ko vaa Kupittal joutumat voi.
 

Mää en ol ninko kuus muut,
kai maar sitä pelkkä et viäl joskus o,
ko täytty erikses mainit et mää en, en ol.
Tavaline on kauhi sana.
Jos joku tavalinen täytty ol,
ni kyl mää sit ole mialuiten tavalisen tollo.
 

- Heli Laaksonen: Pulu uis, runoja