Ajankohtaista

UUTTA: PEHMEÄT PERJANTAIT
 

Kuutarhan Perjantait on aivan erityisesti pyhitetty asiakkaiden hemmottelemiseen. Poikkea meille hengähtämään ja keräämään voimia kiireisen työviikon jälkeen! Saat jättää taakat hartioiltasi aivan luvan kanssa meidän kannettavaksemme!

Olemme suunnitelleet Pehmeille Perjantaille aivan erityisen rentouttavan hoitokokonaisuuden, jonka turvin on mukava astua viikonloppuun virkeänä.

Pehmeä Perjantai - hoitopaketti sisältää ylellisen aromaterapiahieronnan tuoksuöljyillä. Hieronta sisältää myös akupainantaa ja energioiden tasapainotusta. Sinun ei tarvitse kuin levätä ja nauttia tunnelmallisen musiikin rauhoittamana kynttilänvaloilla valaistussa huoneessa.
 

Hoidon kesto: 1,5 tuntia Hinta 65 euroa

Lämpimästi tervetuloa! Heli p. 050-5978766

 

 

UUTTA! TÄSMÄHOITO KIPUIHIN JA KOLOTUKSIIN
 

Niin akuutteja kuin kroonisiakin kiputiloja on mahdollista helpottaa myös luonnon omilla konsteilla mm. vyöhyketerapian, akupainannan ja korva-akupunktion avulla. Myös eteerisistä öljyistä voidaan sekoittaa asiakkaan kipuun sopiva, ulkoisesti käytettävä "tehontinktuura", jonka asiakas saa myös mukaansa kotikäytttöön. Kipuhoito voidaan päättää esim. tuokioon Reiki-energiahoitoa, jossa asiakas saa rentoutua ja keho sitä kautta mahdollisuuden lähteä korjaamaan itse itseään.

Kipuhoidossa käytettävät menetelmät valitaan kulloisenkin tapauksen mukaan yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakas saa myös ohjeet luonnonmukaiseen omahoitoon kotona välttyäkseen liialliselta särkylääkkeiden kuormitukselta.

Hinnasto

 

POLTTARIPORUKAT TAI YSTÄVÄSEURUEET HUOMIO!


Kerää pieni porukka ja tule nauttimaan elämyksellisestä kokemuksesta Tampereen keskustassa.

Illan ohjelma voidaan räätälöidä täysin toiveidenne mukaisesti. Voitte esim. saunoa porukalla samaan aikaan, kun jokainen teistä saa vuorollaan kurkistaa tulevaisuuteen selvänäkijän kanssa. Tai ehkä tuleva morsian haluaisi astrologisen parisuhdeanalyysin, jossa mietitään tulevien kumppaneiden keksinäisiä vahvuuksia ja toisaalta mietitään, millaisia kompastuskiviä mahdollisesti tulee eteen elämän varrella työstettäväksi.

Saunaa ja hoitotilaa on vuokrattavissa myös erikseen porukkanne omaan käyttöön ilman ulkopuolista ohjelmaa.
 

OSTA LAHJAKORTTI YSTÄVÄLLE, SAAT ITSELLESI TOISEN LAHJAKORTIN KAUPAN PÄÄLLE! 

Antaessaan saa, nyt henkisen hyvänolontunteen lisäksi myös fyysistä hyvinvointia hemmotteluhoitojen muodossa... Tarjous voimassa 15.2. mennessä ostetuissa lahjakorteissa, hoitoajankohta voi olla myöhemminkin. ♥

 

 

Loppuerä horoskooppikoruja tarjoushintaan 9.90 euroa / kpl, sis postikulut.

Korut aitoa hopeaa + korukiveä (jokaisella merkillä eri kivi). Nauhat nahkaa.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VIETTÄMÄÄN RAUHALLINEN, SIELUA JA KEHOA HELLIVÄ TUOKIO ARJEN KIIREIDEN KESKELLÄ!

- kynttilöin valaistu sauna vain omaan käyttöösi, 30 min
- saunatuoksuna meditatiivinen Frankincense, piristävä mandariini tai aistillinen Ylang Ylang valintasi mukaan
- luonnon öljyjä ja merisuolaa sisältävä, luomulaatuinen vartalonkuorinta-aine käyttöösi saunaan mukaan
- saunan jälkeen voit nauttia rauhassa vihreästä yrttiteestä
- saunottuasi peittelemme sinut hoitopöydälle lämpöisen torkkuhuovn alle nauttimaan
parantaa energiaa välittävästä, Reiki-energiahoidosta

Hinta: 65 euroa / 90 min