Syyskuu 2009

 

SYYSKUU 2009

 

 

 

 

TILASTOTIETOA
 

16.9.2009

 

Väsätessäni syksyllä 2007 pitkäaikaiseen harrastukseeni, astrologiaan, liittyviä nettisivuja, en pystynyt edes uneksimaan siitä, miten suurta lukijajoukkoa sivuni tulisivat kiinnostamaan. Olihan jo nettisivujen syntyminenkin melkoista sattumankauppaa - jos nyt sattumaa ylipäänsä on olemassa.

Opiskelin vuonna 2007 koko kehon vyöhyketerapeutiksi, refleksologiksi. Vaikka pidinkin alasta, fysiikkani oli eri mieltä. Tekemieni harjoitushoitojen seurauksena ärtynyt ranteen hermopinne pakotti leikkaukseen. Ajan käytyä pitkäksi leikkausta seuranneella sairauslomalla, päätin huvikseni väsätä nettiin jotakin astrologista. Kuutarha oli syntynyt.

Kuutarhan kävijätilastot kertovat, että astrologia kiinnostaa itseni lisäksi montaa muutakin etsijää. Mm. huhtikuun 2009 kävijätilastot kertovat yhden kuukauden osalta seuraavaa:


 

Eri kävijöitä (huhtikuun aikana): 7291 kpl

Vierailuja: 9644 kpl

Etusivun latauksia: 4585 kpl

Sivulatauksia yhteensä: 33722 kpl

Liikennemäärä: 2,4 GT

 

On hämmästyttävää, miten suuri kävijäjoukko seuraa ajatuksiani päivittäin. Olisikin mukava lukea yhä enemmän palautetta sivujeni herättämistä ajatuksista, niin ihastuksesta kuin vihastuksestakin. Elokuusta lähtien kunkin kuukauden blogissa onkin nyt lomake palautetta varten. Optinetin systeemi ei valitettavasti mahdollista palautteen näkymistä Kuutarhassa reaaliajassa vaan lisään palautteita sivustolle näkyviin pienellä viiveellä. Voit kuitenkin jatkossakin kirjoittaa vapaasti, sillä vaikka palautteesi Kuutarhan sivuille päätyisikin, henkilötietosi eivät tule näkyviin.

Kuutarhan syntymähetkellä Solar Arc Jupiter sijaitsi muuten tarkasti syntymäkarttani ura-akselilla, MC:llä. Ja koska kuvio toistuu vain 365 vuoden välein, aika oli siis perin otollinen myös astrologisesti. Ja miten muuten olisi voinut ollakaan, onhan kyseessä nimenomaan astrologiasivusto.

Kun siis sanotaan, että jokaisella elämämme tapahtumalla on aina jokin tietty tarkoitus, Kuutarhan syntymäkään ei siis kuitenkaan voinut olla sattumaa. Vaikka hermopinne ja vyöhyketerapeutin kesken jääneet opinnot harmittivat suunnattomasti vielä pari vuotta sitten, huomaan nyt asioiden kuitenkin kääntyneen parhain päin. Siten kuin niiden oli tarkoituskin mennä.

 

 

 

METSÄISIÄ MIETTEITÄ
 

15.9.2009

 

Tämänpäiväinen sieniretki oli vielä tavallistakin antoisampi vaikka en sieniä paljon löytänytkään. Ehkä juuri siksi. Kerrankin maltoin rentoutua, kävellä rauhassa syksyistä luontoa ihaillen. Haistella syysvaippaan kietoutuneen metsän tuoksuja, maistella marjoja, nauttia talviteloille hiljalleen vetäytyvän luonnon kypsästä kauneudesta.

Me suoritusyhteiskunnan oravanpyörässä juoksemaan tottuneet kun emme useinkaan osaa hellittää suorittamisesta edes vapaa-ajalla. Jopa sienimetsässä asetamme helposti itsellemme sanattomia vaatimuksia: kotiin ei mennä ennenkuin ämpäri on täynnä. Silloin ravaamme ympäri metsiä stressihormonit koholla ottaen paineita jopa rentoutumisestamme.


Erityisesti syntymäkartan vahva Kauris-painotus (Aurinko, Kuu tai Nousumerkki Kauriissa) tai painokas Saturnus tekevät meistä helposti itsemme pahimman orjapiiskurin. Ei niin suurta huvia etteikö olkapäällämme seisoisi pieni väheksyjä, jolle lähdemme todistelemaan teoillamme omaa arvoamme. Lähdemme oikeuttamaan olemassaoloamme - itsellemme. Silloin emme edes voi syyttää muita jatkuvasta pahasta olostamme - olemmehan itse se orava, joka suostuu pitämään pyörän käynnissä uupumuksesta huolimatta.

Ratkaisu lähtee tiedostamisesta. Mitä oikein yrittää todistella ja kenelle; itselleen vai muille? Ja ennenkaikkea miksi? Onko minulla oikeus olla olemassa tällaisena kuin olen vain olenko tottunut ansaitsemaan paikkani? Kuvittelenko, että maailma lakkaa pyörimästä, jos en ole alati valppaana?

Jos edellisistä tunnistaa itsensä, ajatuksia kannattaa työstää - vaikka sitten metsässä. 

 

 

CLAUDIA EVELLE AIKOJA
 

14.9.2009

 

Claudia on tulossa Mänttään to 1.10. - pe 2.10. Jos haluat Claudialle ajan,
soittele Helille 050-5978766.

Lue lisää Claudiasta:

http://www.kuutarha.fi/juttuarkisto/julkkisjuttuja/claudia_eve-nakija/


HUOM! Päivitys 24.9.2009:
Kaikki Claudian ajat ovat tällä hetkellä varattuja.


 

 

 

 

EDES VARPAAT....

14.9.2009

 

Aamuisin seison kylpyhuoneessani
ja katson peiliin.

Vetoavasti.

Ei mitään uutta.
Ei yhtenäkään päivänä.

Tänään tuskastuin
ja painoin pääni nöyrästi alas.

Ja silloin

Löysin kymmenen varvasta.
Kymmenen hurmaavaa varvasta.
Solakkaa varvasta.
Erikoista varvasta.

Ja äkisti käsitin,
että kyllä kannattaa elää
kun on näin hurmaavat varpaat.

- Lassi Sinkkonen

 

 

 

VIESTITTELYÄ PAKITTAVAN MERKURIUKSEN VARJOSSA

9.9.2009


Yleensä isoveli vahtii kännykkäänsä pikkusiskoltaan tarkasti. Eilen tarkkaavaisuus kuitenkin hetkeksi herpaantui isoveikan maatessa sängyssään kuumeen heikentämänä. Juuri lukemaan ja kirjoittamaan oppinut systeri käytti tilaisuuden haukan lailla hyväkseen.

Isoveli havahtui tilanteen tasalle vasta sitten, kun puhelimessa alkoi piipittää joukko hämmästyneiden kavereiden "mitä, mitä" -viestejä. Pikkusisko kun oli valinnut kännykän osoitekirjasta joukon numeroita, joihin oli lähettänyt vähemmän hienotunteisen "paskopää hölmy" -viestin. Hienoisista kirjoitusvirheistä huolimatta sanoma oli mennyt perille herättäen laajaa hämmästystä.

Kaikessa humoristisuudessaan tapahtuma pisti miettimään parhaillaan perääntyvän Merkuriuksen osuutta asiaan. Taivaallinen sanansaattaja Merkurius alkoi perääntyä 7.9. jatkaen pakittamistaan 29.9. asti. Kuten yksikään muukaan planeetta, perääntyvä Merkuriuskaan ei sinällään aiheuta mitään eikä pakota tekemään asioita. Perääntyvän Merkuriuksenkin jakso on eräänlainen ajan kuva. Tiettyinä aikoina olemme alttiina eri tyyppisille asioille, jonain toisena ajanjaksona taas toisenlaisille energioille. Perääntyvän Merkuriuksen aikaan olemme muita ajanjaksoja alttiimpia kaikenlaisille viestintäongelmille, kömmähdyksille, väärinkäsityksille, myöhästymisille jne. Siten jakson aikana kannattaa olla tavallista tarkempi asioiden suhteen.

Pelätä ei pakittavan Merkuriuksen pitkää jaksoakaan kuitenkaan tarvitse, kuten ei yhtäkään  muutakaan astrologista ajanjaksoa. Jos huomaammekin sortuneemme vaikkapa epäasialliseen viestittelyyn tai joutuneemme kummallisten viestien vastaanottajaksi, voimme aina kääntää tilanteen voitoksemme huumorilla. Ja miten muuten "paskopää hölmy" -viesteihin voisikaan suhtautua (vaikka toki lapsi sai ankarat nuhtelut vanhemmilta ja ennenkaikkea kännykän omistajalta, veljeltänsä).

 

 


KESKUSTELUFOORUMI GALAKSI

7.9.2009

Suomen Astrologisen Seuran jäsenille perustettiin elokuussa 2009 uusi keskustelufoorumi "Galaksi",  joka toimii siis Internetissä. Käykääpä siis jäsenet katsomassa, rekisteröitymässä ja vaihtamassa ajatuksia. Galaksi löytyy osoitteesta http://galaksi.palstani.com/forum.htm

Suomen Astrologisen Seuran kotisivuihin voit tutustua osoitteessa http://www.suomenastrologinenseura.fi  

 
PYSYVÄN ONNEN SALAISUUS

5.9.2009 


Pysyvään onnellisuuteen on olemassa vain yksi tie. Tie on yksinkertaisesti: ole onnellinen. On uskomattoman monimutkainen ja vaikea tehtävä olla paljon onnellisempi, kuin on ollut. Ei onnellisena oleminen sitten, kun tietää kuinka, vaan sen ymmärtäminen, kuinka - ja pysyminen tietoisena siitä, mitä on oivaltanut.


Tie, joka on johtanut nykyiseen olotilaasi ja tilanteeseesi, ei ole muutaman päivän tai kuukauden mittainen, vaan se on monia vuosia jatkunut pitkä ja vaivalloinen tie. Oikeastaan sinulta on kestänyt koko elinikäsi tulla sellaiseksi kuin olet. Nykyinen elämäsi on tulos sarjasta päätöksiä, joiden seurauksena olet päätynyt siihen, missä olet nyt. Jos se, kuka olet ja mitä omistat, on mitä haluat, jos olet tyytyväinen elämäntilanteeseesi - onneksi olkoon. Jatka samaan malliin, niin saat enemmän sitä, mitä sinulla jo on. Mutta jos se, kuka olet, mitä haluat, mitä sinulla on, ja nykyinen tilanteesi on vähemmän kuin haluat tai erilaista kuin haluat, sinun on tehtävä muutoksia - perustavanlaatuisia sisäisiä muutoksia.

Vastaa ensin totuudenmukaisesti seuraavaan kysymykseen: Haluaisinko tämän olevan totta: "Jokainen eteeni tuleva tapahtuma on kerta kaikkiaan paras mahdollinen"? Seuraava, vaikeampi osuus on vastata totuudenmukaisesti kysymykseen: "Annanko sille mahdollisuuden olla totta"? Kuvittele, että Jumala ilmestyy eteesi ja sanoo: "Lupaan, että kaikesta, mitä sinulle tapahtuu tästä hetkestä eteenpäin, koituu sinulle mitä suurinta hyötyä ja menestystä. Vaikka se, mitä tapahtuu, voi joskus tuntua onnettomuudelta tai loukkaavalta, saat lopulta elämääsi suuren siunauksen ja hyödyn kaikesta siitä, mitä on tapahtunut."


Jokainen kohtaamasi tapahtuma on kerta kaikkiaan paras mahdollinen, ja on mahdotonta kuvitella jotain muuta tapahtumaa, joka voisi hyödyttää sinua vielä enemmän. Jos haluat antaa tälle uudelle ajatukselle mahdollisuuden ja todella uskot, että kaikki mitä sinulle tapahtuu on parasta, mitä sinulle voi tapahtua, alat toimia uskomuksen mukaisesti, ja luonnonlakien tuloksena saat niin tapahtumaan. Asia vaatii jonkin verran totuttelua ja mielenmalttia, mikä on vaikein osuus, mutta hinta on pieni suhteessa siitä koituvaan palkintoon: koko elämän viettäminen onnellisuuden auringonpaisteessa.


Luultavasti tähänastinen elämäsi on vakuuttanut sinut siitä, että tällainen ajatus ei voi olla totta. Mutta tänään on uusi päivä. Olemme aloittaneet uuden vuosisadan ja vuosituhannen ja sinun on aika omaksua uusi vakaumus, joka siunaa elämääsi tästä hetkestä eteenpäin. Me itse luomme jokaisen tulevan hetken. Olet kuin rautateiden raidekytkin. Aina, kun jotakin tapahtuu, suuntaat toiminnan joko myönteiselle tai kielteiselle raiteelle. Vaikka jokin tapahtuma loukkaisi sinua ja ottaisi sinulta jotakin pois, olet sinä vastuussa sen ohjaamisesta joko myönteiseen tai kielteiseen suuntaan. Sinä määräät sen seuraamukset.


Onko sinulle tapahtunut joskus jotakin, joka on aikanaan näyttänyt hyvin pahalta, mutta myöhemmin osoittautunut hyödylliseksi? Kokemuksia, joista olet päivien, viikkojen tai jopa vuosien kuluttua sanonut: "Se oli parasta, mitä minulle saattoi tapahtua." On syytä tarkastella kaikkia tapahtumia tämän tiedon valossa. Opi näkemään tuo täydellinen totuus nyt, kaikissa tilanteissa. Totuttaudu näkemään se jokaisessa tapahtumassa. Silloin onnellisuudesta tulee jatkuva seuralaisesi.- referoitu kirjasta Zen ja onnellisuuden taito, Chris Prentiss

 

Jutun herättämää palautetta:

18.9.2009  Ajatukseni liittyi tuossa "Zen-onnellisuuden taito"-kirjan kannessa olevaan "stone-henkeen". Mulla on pihassa toistakymmentä sellaista vartioimassa mun pihaani......onnenkasojako?

 MENTALISTIN OHJEET TAROT-ENNUSTUKSEEN

4.9.2009

USA:n ja Euroopan katsojatilastojen ykkönen, uutuussarja Mentalist saapui eilen myös meidän suomalaisten olohuoneisiin. Sarjan päähenkilön, Patrick Janen, tie on kulkenut huijarimeediosta osavaltion haastavimpia juttuja ratkovaksi, poliisin erityisavustajaksi. Rikosten ratkaisussa Patrickin valtteina ovat partaveitsenterävä äly ja tarkka päättelykyky. Sarjan ensimmäinen osa herätti kuitenkin kysymyksen siitä, onko kyseessä vain tarkan päättelykyvyn omaava huijari vai onko päähenkilöllä oikeasti selvänäköisyyttä...

Mentalistin nettisivuilla on ohjeet "Tarot-ennustukseen". Toki Taroteja voi noinkin käytttää, joskin kannattaa olla avoin myös sille, että Tarot-korteilla on oikeasti kerrottavaa.

 

Tarot ennustus a´la Mentalist

Tarot- korteilla tehtävä ennustus perustuu "kylmiltään lukemiseen". Sillä tarkoitetaan menetelmää, jolla ennustaja yrittää tuottaa henkilöön liittyvää tietoa tietämättä hänestä etukäteen mitään.

Tarvitset Tarot korttipakan, vapaehtoisen ja kuusi korttia kuvapuoli alaspäin pöydälle.Kun jokainen kortti on käännetty, vapaehtoinen on varma että osaat kertoa hätkähdyttäviä paljastuksia hänen elämästään.

Alla olevat "paljastukset" on suunniteltu niin että ne kuulostavat hyvin henkilökohtaisilta mutta siltikin ovat niin yleisiä että pätevät suureen osaan ihmisistä.
 

 • Haluat että muut ihmiset ympärilläsi arvostavat ja pitävät sinusta.
 • Olet hyvin kriittinen itseäsi kohtaan
 • Sinulla on jotain luonteen vajaavaisuuksia, mutta pystyt kompensoimaan ne hyvillä ominaisuuksillasi
 • Sinulla on käyttämättömiä voimavaroja, jotka vain odottavat löytämistä
 • Olet kurinalainen ja hillitty ulkopuolelta ja huolestuva ja epävarma sisältä
 • Epäilet joskus oletko tehnyt oikeita päätöksiä elämässäsi
 • Haluat elämääsi jonkin verran muutoksia ja vaihtelua
 • Haluat luoda omat mielipiteesi, etkä hyväksy muiden perusteettomia mielipiteitä
 • Olet huomannut että ei ole viisasta paljastaa heti liikaa itsestään muille
 • Joskus olet ulospäin suuntautunut, rakastettava ja seurallinen, mutta välillä sulkeutunut, varovainen ja etäinen
 • Jotkut toiveesi voivat olla epärealistisia
 • Sinusta tulee tyytymätön kun sinua sidotaan säännöillä ja rajoituksilla
 • Turvallisuuden tunteen saavuttaminen elämässä on yksi elämäsi päämääristä

 


 

Nyt sinun täytyy vain opetella paljastukset ulkoa. Ota esiin Tarot- korttipakka ja pyydä vapaehtoista sekoittamaan se perusteellisesti. Kun kortit on sekoitettu ota korttipakka ja jaa kuusi korttia kuvapuoli alaspäin pöydälle. Käännä kortit vuorotellen, samalla kun kerrot ennustettavan elämästä. Ei ole väliä mitkä kuvat alta paljastuvat, muokkaa paljastukset lennosta sopimaan kuvaan. Saat varmasti paljon enemmän osumia kuin huteja.