Se olet juuri Sinä! 11.8.2016 11:36


Pikkuisen vakavampaa pohdittavaa pureskeltavaksenne tänään, olkaa hyvä! Tosiasiahan on, että meillä on lähes rajattomat mahdollisuudet vaikuttaa oman hyvinvointiimme ja terveydentilaamme. Yksikään lääkäri tai hoitaja ei tee sinua terveeksi hokkuspokkuskonsteilla vaan se olet sinä itse. Kyllä, juuri Sinä!

 

Joissakin tapauksissa elimistösi kaipaa avukseen lääketiedettä voidakseen taas eheytyä. Monissa vaivoissa voit kuitenkin ottaa aktiivisen parantajan roolin itse. Ravinto, elämäntavat, asioiden henkinen työstäminen... (sillä jokaisen fyysisen sairauden takanahan on hoitamaton henkisen tason ongelma).

 

Luontaishoitajallakaan ei ole taikasauvaa parantamiseksi. Se mitä hän (minä) voi tehdä, on auttaa elimistöäsi parantumisen alkuun. Antaa se alkusysäys, josta elimistö saa voimaa omalle parantumismatkalleen. Neuvoa, mitä asioita juuri Sinä voit tehdä itse oman hyvinvointisi tueksi. Usein opetankin asiakkaille akupunktio- tai vyöhyketerapiapisteitä, joita he voivat itse painella kotona. Tai Reiki-hoidosta nauttivaa saatan kehottaa miettimään Reiki-kurssille hakeutumista. Ei myöskään ole pahasta lukea esim. Kehosi kertoo mielesi -kirjaa ja miettiä, voisiko kirjan kertoma pitää paikkansa juuri sinun kohdallasi. Olisiko jonkin tietyn oireen takana juuri kirjan kuvaama henkinen lukko, ongelma, pelko tms.. ?

 

Ihminen on monimutkainen kokonaisuus, jossa mieli ja keho kulkevat käsi kädessä. Ei ole toista ilman toista. Ja tosiaankin se olet Sinä itse, joka olet oman itsesi ja oman hyvinvointisi paras asiantuntija! Luota siihen!

 

Heli

 

PS. Olet edelleen lämpimästi tervetullut rentoutumaan ja hakemaan apua omaan paranemisprosessiisi! <3


Kirjoituksessa on 1 kommentti

Anne (19.10.2016 12:29)
Kiitos, hieno ja puhutteleva kirjoitus. Liian usein jäädään lääkärien armoille ja odotetaan jonkun muun hoitavan kuntoon.
Kommentoi kirjoitusta
*

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.